Status over året der gik
Hverdagslivet, Mine tanker

Status over året der gik

året der gikÅret der gik – Om ikke så mange dage skaber folket skaber sig tosset. Tager grimme hatte på og sender flere hundrede tusinde kroner op i luften i et stort brag. Jeg har ikke som sådan noget specielt forhold til nytårsaften. Et eller andet sted er det en aften ligesom alle andre, hvor man som regel er i selskab med venner eller familie. Vi plejer at få noget godt mad og hygge med chips og evt. tv eller et spil. Til midnat ser vi på fyrværkeriet over byen.

Jeg er ikke den store tilhænger af nytårsforsæt, men der er nu et par ting der godt kan gøres bedre i 2020. Det er ikke fordi 2019 har været et dårligt år, men syntes jeg er blevet mere bevist om at skabe sunde, ligeværdige relationer, der bidrager med noget positivt i mit liv. Kort og godt. Skraldet bliver sorteret fra.

Diannasopskrifter.dk

I 2019 flyttede jeg min opskrift side over på sit eget domæne, da det var for rodet med både opskriftside og privat bloggen på samme domæne. Opskrifterne er for dig, der søger nemme opskrifter i en travl hverdag. Opskrifterne er baseret på helt almindelige fødevarer, som du kan købe alle steder. Du finder siden HER

Året der gik i privatlivet.

På det personlige plan har jeg været udfordret. Men det vil jeg ikke gå i dybden med, men det er helt klart også noget der skal arbejdes med i 2020. Så et nytårsforsæt kunne også være mere ”mig tid” mere selv forkælelse mere nærvær og mere fokus på dem, der virkelig har været en støtte. – I ved selv hvem i er.
Jeg tog beslutningen og opsagde mit job og blev vikar. Da jeg bl.a. selv kan bestemme arbejdstid og hvornår jeg vil have fri. Julen blev desværre ikke særlig positiv. Det kan så undre mig, at nogen invitere en til jul, man hader synet af.
Da jeg ikke ligefrem har følt mig velkommen, bliver energien brugt på sunde, ligeværdige relationer, der accepterer mig, for den jeg er og ikke hvad jeg kan bruges til.

2019 blev året hvor jeg begyndte til styrketræning efter en arbejdsskade. Jeg har fået tonet min krop på en pæn måde, men i 2020 vil jeg have “bygget” min krop færdig. Mit nytårsforsæt er, at komme tilbage til min sunde kost igen og få trænet 4 gange om ugen, hvor jeg normalt træner 3 gange om uge.
2020 bliver et spændende år med bl.a. fitness og fejring af min datter der bliver student. Min krystalkugle er lidt tåget med, hvad der ellers venter af gode oplevelser, men forhåbentlig en masse positive oplevelser. 🙂
Inden jeg smutter for nu vil jeg lige benytte lejligheden til at ønske jer alle et rigtig godt nytår!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply