• Familiedag i Djurs Sommerland

  14. juli 2019admin

  I år gik turen til Djurs sommerland, hvilket vi havde lidt betænkeligheder ved, da vi sidste år var i pengemaskinen Legoland. Hvor der var fyldt med mennesker og lange ventetider ved forlystelserne. Jeg er dog glad for Djurs sommerland ikke er hoppet med på bølgen fra Legoland, hvor du med såkaldte Q-bots, kan betale for…

  Læs mere
 • yves Rocher – Anmeldelse af hudpleje

  3. marts 2019admin

  Yves Rocher er, det velkendte franske kosmetiske mærke, der har et stor udvalg af hudplejeprodukter mm. Generelt er produkt indpakningen gode og gennemtænkt. I dette indlæg giver jeg jer min anmeldelse de hudplejeprodukter fra yves Rocher jeg bruger pt.

  Læs mere
 • Dolce Gusto anmeldelse

  21. februar 2019admin

  Dolce Gusto er fantastisk til en kaffeelsker, da den inden for 30 sek. kan lave flere varianter af kaffe – hvad enten man er til en almindelig god kop kaffe eller holder af lidt mere avancerede kaffedrikke som Latte Macchiato, Cappuccino eller Espresso.

  Læs mere
 • Anmeldelse af bogen kommunebarn.

  5. juni 2018admin

  Kommunebarn er skrevet af Laura Helena Pimentel da Silva, og er en barsk og ærlig beretning, der sætter fokus på kommunale anbringelser og børns tarv. Kommunebarn er udgivet på forlaget Dreamlitt. Bogen findes både i bogform og som e-bog på bl.a. mofibo, hvor jeg har læst bogen.

  Læs mere