Follow:
Anmeldelse, Shopping

Arbejdssko til plejesektoren

arbejdsskoArbejdssko skal også være gode at gå i, når man ofte bruger dem længe ad gangen og i min søgen efter nogle gode sko til arbejdet fandt jeg disse to par sko til både inde og ude.

Jeg elsker at gå i mine højhælet støvler, men da jeg arbejder i det nære sundhedsvæsen, er det ikke det bedste fodtøj. Derfor måtte jeg på jagt efter nogle behagelige sko, at have på når jeg arbejder og fandt disse sneakers af mærket Polecat hos Footway. Det ikke et mærke jeg kender, men tog chancen og købte et par.

Denne sko er en komfortabel sko og vil fint kunne bruges som en hverdags- og træningssko. Når jeg har skoen på føles det som om, at der er en god ventilation og åndbarhed, hvilket jeg er glad for, da hurtigt får varme fødder. Indlægssålen er dejlig blød, hvilket jeg syntes gør det behageligt at have skoene på.

Skoen bindes ikke med snørebånd men skal blot strammes ind som det passer, hvilket jeg er glad for, da jeg tager mine sko af flere gange om dagen når jeg er på arbejde. Sålen er i slidstærkt gummi og har nogle dybe indhak, som giver et godt greb i faste overflader. Det eneste jeg fortryder ved købet af disse sko, er at jeg ikke tog de sneakers uden hæl, da jeg hurtigt vil kunne komme ud af mine sko når skifter til min clog neden for.

arbejdssko Personligt går jeg ikke med udendørssko i mit hjem og syntes ikke det rimeligt, at når jeg kommer ind i en borgers hjem, at jeg slæber en masse bakterier og skidt med ind, valgte jeg at gå på nettet og søge efter nogle skridsikker sko i forhold til vådrum til fx. når jeg skal hjælpe en borger i bad mm. Hos Sygeplejebutikken fandt jeg et par Skridsikker Clog.

Jeg syntes at det er skønt med den justerebar hælrem og en høj hæl som gør at clog sidder godt på mine fødder. De er behagelige at have på og får ikke våde fødder, når jeg hjælper med bad, og føler jeg har et godt greb på gulvet når det er vådt, pga. den skridsikker sål. Hvis mine clog eller indlægssål bliver beskidt er det blot at sende begge delen en tur i vaskemaskinen eller vaske dem i hånden. Disse clog er godkendte til at du kan arbejde i dem på sygehus og plejesektoren.

Previous Post Next Post

Andre relaterede indlæg

No Comments

  • Reply Hyggelig Efterårs Tag - dianna.dk

    […] du bare bliver nødt til at få købt til dette Efterår? Jeg var nødt til at købe mig nogle nye arbejdssko, da jeg ikke kunne rende rundt i mine sandaler uden for i dette vejr. ● Hvad synes du er det […]

    11. november 2018 at 17:47
  • Leave a Reply