Om Dianna

Jeg er en årgang 1976 og bor sammen med min kæreste, der køre eksport i norden. Jeg er oprindelig fra Østjylland, men er flyttet til Sjælland og bor i en lille by lidt uden for Sorø, på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven, med alt lige fra dådyr til fasaner, der kommer gennem vores have. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven og nyde freden her på landet.

Jeg blev i 2016 uddannet sundhedscoach med en bachelorgrad i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø, hvor jeg skrev bacelorporjekt om fysisk aktivitet i psykiatrien i forhold til mennesker med Borderline.

Til dagligt arbejder jeg i sundhedssektoren, men i min fritid er jeg kreativ på mange måder.
Det kan enten være bag symaskinen eller eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde at koble af fra hverdagen og samle energi.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et evt. samarbejde, da det kan skabe nye netværker og det er altid spændende at udforske og nye produkter. Jeg tager dog ikke imod hvad som helst og skriver kun om produkter jeg kan stå inde for og alle anmeldelserne er mine egne holdninger. Jeg skriver kun om produkter, som jeg synes passer til bloggens indhold og den retning jeg syntes bloggen skal have.
Når jeg skriver sponsor indlæg på min blog vil jeg gøre mine besøgende opmærksom på at det er et sponsoret indlæg, hvilket vil fremgå nederst i indlægget med følgende tekst “Modtaget af XX som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.” – Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.
Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide. Du kan sende en mail til mig HER Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i bunden af min blog.