Blomster i haven
Hverdagslivet

Blomster i haven – billede spam.

Blomster i havenBlomster i haven er balsam for sjælen. Der findes næppe noget, der kan hæve humøret ved, at se det spire og gro i alle regnbuens farver i haven. Blomster i haven sætter farve på hverdagen og er noget, der kan få de fleste til at trække på smilebåndet.

Hvem bliver ikke glad ved synet af blomsternes farver i krukker og potter? Da vejeret var godt til morgen fandt jeg kameraet og tog lidt billeder af vores blomster på terassen. Imens jeg nød solens stråler med en bog og en kop kaffe tog katten en lur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofie 11. juni 2019 at 12:35

    Åh, hvor bliver jeg misundelig, når jeg ser de her billeder. Hvor må det bare være fantastisk at have en have! Der er simpelthen ikke noget skønnere end blomster og andet grønt. Jeg kan ikke engang have planter i mit hjem, da jeg har to katte, som har meget svært ved at lade dem være i fred. 🙁

  • Leave a Reply