Hverdagslivet Mine tanker

Brug for en offline dag.

offline dag Det har været nogle hårde uger, og jeg kan godt mærke at jeg har haft brug for at trække stikket helt ud og være offline.
Jeg er så træt og sover meget. – Det giver god mening når jeg aflæse ud fra mine blodprøver jeg fik taget i tirsdags, at jeg lav i alle tal. En læge inde på Slagelsesyghehus skal nu vudere om det er skal gives jern eller blod.

Dagen i dag har jeg bestemt mig for skal bruges på at slappe af ved symaskinen. Humøret kunne dog godt have være bedre. Min diagnose driller meget for tiden og det gør at jeg pt går lidt rundt i en tåge af negativitet. Derfor er det vigtigt for mig at have en offline dag til at lave noget som jeg holder af som fx. at sy, da det giver mig positivitet.
Jeg har et par vagter den næste uges tid, men de ikke så lange.

Derudover sker der ikke så meget her hos mig. Den negative humør fylder en del og det er kun når jeg er kreativ, at jeg slappe af. Håber ikke det bliver ved over længere tid.
Det eneste positive, hvis man kan kalde det er, at jeg har fået min opskriftside op at køre igen. Til de af jer, som ikke kender min opskriftside kan jeg kort fortælle min opskriftside er en samling opskrifter, der er baseret på ganske almindelige fødevarer, som du kan købe alle steder. Bloggen blev oprettet, da blev efterspurgt opskrifter på mine madbilleder jeg viser på sociale medier.
Tanken er på sigt, at der vil blive slag af kostplaner og online coaching til priser, hvor alle kan være med, men lige pt er det blot opskrifter på nem mad i hverdagen. Du finder min opskriftside HER

Jeg vil smutte. Vil begrave mig i stoffernes verden og har en ide om at finde noget lækkert til ganen, som jeg kan hygge med i aften. Hvordan går det hos dig?

0

You may also like

Leave a Reply