Hverdagslivet, Mine tanker

COVID19 – En ny hverdag

COVID19Det ikke rigtig gået nogens næse forbi, at hele verden hærges af COVID19. Det er skræmende at den overhovedet har fået lov til at sprede sig, men nu er det sket. Vores lille smørhullet blev desværre også ramt, hvilket betød at hr og fru Danmark gik helt i panik. Den sidste hjerneaktivitet hos hr og fru Danmark forsvandt. Frem for at bruge sin sunde fornuft og rette sig efter hvad eksperterne sagde. Stormede det halve af Danmark ned i supermarkdet. Hvor folk stod klinet op af hinanden i lange køer i supermarkederne, hvor de havde hamstret alle varer. Vi havde lige fået at vide at vi ikke skulle befinde os i store folkemængder og holde afstand til hinanden. Flot, at udsætte sig selv og alle andre for fare.

En ny hverdag

Jeg er ikke en af dem, der er i risiko for at blive alvorligt syg, hvis jeg bliver smittet med COVID19, men jeg tager mine forholdsregler. Jeg handler ikke ind hver dag og undgår at gå ud, med mindre det nødvendigt. Ellers så er dagene for mig som før. Jeg nyder at være mig selv, og da jeg ikke har familie mm spare jeg på den konto unødig energi på at være bekymreret. Har altid også før denne virus været vandt til ikke at have nogen omkring mig, der bekvemmere sig for sig for hvordan det går hos mig, så det er ikke uvant for mig. Det er en helt almindelig hverdag. Jeg vil først blive mistroisk, hvis nogen begyndte på at lege bekymreret, da det ikke sker i hverdagen. – uden en bagtanke.
Anden har nok i online vennerne og sin familie. Hvilket er helt ok. Fordi jeg ikke har familie, behøver jeg ikke være en byld i røven på andre og giver andre mennesker tid og plads til deres venner og familie, der evt er ramt eller er i risiko gruppen. Jeg nyder, at sidde udenfor i solen på terrassen med en kop kaffe.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply