Shopping & anmeldelse

Dolce Gusto anmeldelse

Dolce GustoDolce Gusto er fantastisk til en kaffeelsker, da den inden for 30 sek. kan lave flere varianter af kaffe – hvad enten man er til en almindelig god kop kaffe eller holder af lidt mere avancerede kaffedrikke som Latte Macchiato, Cappuccino eller Espresso.

Dolce Gusto er en enkeltkops kapsel kaffemaskine og findes i flere udgaver.
Kaffe maskinen kræver nærmest ikke ingen vedligeholdelse eller rengøring. Når kaffen er lavet, skal man blot smide den brugte kapsel ud, skylle kapselholderen, tørre maskinen af med en fugtig klud og vaske kopholderen og risten i opvaskeren indimellem, evt. én gang om måneden eller oftere alt efter dit vands hårdhed, afkalke maskinen med speciel kapsel kaffemaskine afkalker.

Kaffen leveres i lufttætte kapsler som holder kaffen frisk og er med til at sikre den fulde aroma hver gang. Kapslerne er udstyret med en teknologi som sikre det rigtige tryk afhængigt af kapseltypen. Der findes i øjeblikket 20 forskellige smags varianter, hvor de mest almindelige kan købes i diverse supermarkeder. – Det kan nogen gange svare sig at købe kapslerne på nettet.

Dolce Gusto kapsler

  • Americano– Er tilpas mild til at kan drikkes både tideligt om morgenen og sent om aftenen. Americano kaffekapslerne består af en stilfuld og let ristet blanding af bønner til den perfekte kop kaffe enten med/uden mælk. – eller denne simple kaffedrik
  • Cappuccino – Den smager som en god cappuccino skal, og Dolce Gusto maskinen sørger for et lækkert lag skummet mælk på toppen. Man kan evt. pynte lidt med et drys kakao eller chokolade. – Følger ikke med i pakken.
  • Latte Macchiato – Ser den ud og smager lige som den skal. Dine gæster vil ikke kun nyde smagen, men også imponeres over hvor professionel den ser ud i et kaffeglas.
  • Chococino – Har smage som en almindelig kop varm chokolade. Smagen var okay, men på ingen måde imponerende.
  • Kakao – En okay kop, hvis man er til kakao med 1 kg sukker i. Alt for vammel en smag og på ingen måde imponerende.

Dolce Gusto Circolo kapsel kaffemaskine er en udmærket løsning til enhver kaffeelsker. Kapsel er en dyr fornøjelse. En æske med kapsler koster knap 46 kroner og der er 16 kapsler i en æske. Dvs. ca 3 kr. pr kop. Er lidt ude i evt. at prøve nogle af de billiger kapsler, da jeg syntes Nescafé’s kapsler er for dyre. Prøv dig frem og se hvilke drik du synes om.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply