Fastelavnsboller – hurtig og nemme at bage

Skrevet: kategori: Brød og kager, Dessert

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

fastelavnsbollerFastelavnsboller i en sundere udgave, som er lavt på butterdej. Hurtig og nemme at lave og lækkere, at servere for dine gæster. Der er ingen fødevare, der er forbudt – det handler om mængden du spiser.

Ingredienser – 4 personer
2 stk. butterdejsplader fra frost 150 g
1 æggeblomme
Vaniljeflødeskum:
2 dl piskefløde, fløde 38%
1 spsk. sukker
1/2 tsk. vaniljepulver
Fyld:
100 g hindbær
100 g blåbær
Drys:
15 g flormelis
Fremgangsmåde:
Kom butterdejsplader fra frost på en bageplade med bagepapir og lad dejen optø i 20 min. Halver hver plade, så der er 4 kvadrater, skil pladerne så der er plads mellem stykkerne. Pensl med pisket æggeblomme. Butterdejsstykkerne bages midt i ovnen ved 200 grader i ca.17-19 min. De skal være sprøde og gyldne, lad dem afkøle på rist. Kom fløde i en skål med sukker og vanilje, og pisk til en let skum. Flæk de afkølede butterdejsstykker, fordel vaniljeflødeskum på bunden, top med friske hindbær og blåbær. Anret toppen på og drys med flormelis gennem sigte.

Energi pr. person 390 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g Protein Kulhydrat Fedt
3,0 g 16,8 g 20,1 g
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.