Fyldte peberfrugter med oksekød

Skrevet: kategori: Aftensmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fyldte peberfrugter Peberfrugter er en meget anvendelige grønsager, fordi den smager godt, næsten lige meget hvordan den tilberedes, og rå er de knasende sprøde både i salater, i stave som gnavegrønt og i skiver som pynt på smørrebrød. Peberfrugter udvikler deres smag og sødme, når de bliver tilberedt, og giver masser af smag til gryderetter, på pizzaer, i saucer osv. Peberfrugt er rig på C-vitamin. Til sammenligning indeholder en appelsin kun 1/4 så meget C-vitamin som en rød peber.

Ingridienser:
4 pebrefrugter eller snack peber
500 g hakket oksekød
Olie til bruning
2 fed hvidløg
1 spsk. hakket persille
1 dåse hakkede tomater
Salt, peber
50 g revet parmesan

Fremgangsmåde:
Halvér peberfrugterne, fjern kernerne og skyl dem. Brun kødet i lidt olie, tilsæt knust hvidløg samt persille, og steg endnu et par minutter. Kom tomat ved, kog op og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i peberfrugterne, læg dem i et ovnfast fad og kom lidt vand i bunden. Bag den ved 180°C i ca. 15 min., drys godt med revet parmesan og bag endnu 5-10 min. til osten er gylden.

Energi pr. person 489 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g Protein Kulhydrat Fedt
9,7 g 4,8 g 4,8 g
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.