Hverdagslivet

Godt nytår

Godt nytårGodt nytår- Så kom dagen, hvor vi kan vende det sidste kalenderblad for 2018 og om lidt skriver vi 2019. Dagen i dag er også dagen, hvor mange skaber sig tosset, tager grimme hatte på og sender flere tusinde kroner op i luften i form af fyrværkeri. Fyrværkeri siger mig ikke noget, da jeg er bange for det skidt, efter en idiot kastede et heksehyl efter efter mig for flere år siden.
Jeg har som sådan noget specielt forhold til nytårsaften. Et eller andet sted er det en aften som så mange andre aftner, hvor man evt. er sammen med venner eller familie.

Nytåret holder vi hjemme hr. and og jeg. Det genere mig ikke, at vi ikke er blevet inviteret nogen steder hen nytårsaften, da der ingen forventninger er eller press om at man skal præstere noget og man kan trisse rundt i noget behageligt tøj.
Efter julen er jeg “mættet” af at være social og høre på negativitet. – ikke alle har lært, at når man peger finger af andre er der 4 finger, som peger ind mod en selv.!
Vi har planer om at lave noget lækkert mad, hygge med lidt godt til ganen i form af cider og hvad vi ellers har lyst til og nyde jeg har fri i morgen. Har ferie fra d. 26.12 til 2.1

2018 har ikke været et nemt år og har budt på udfordringer rent privat og ved 2019 kommer til at byde på nogle udfordringer, men skal nok nå mit mål. Jeg har som sådan ikke noget nytårsforsæt, da jeg ikke er med på moden om at nu skal man leve sundt og bla bla. men har dog nogle mål, der er mere realistiske som fx, at skrive mere på min blog, som er blevet forsømt lidt meget, men har følte ikke, at jeg havde noget nyt at fortælle og mine indlæg ville ende i en gang gentagelser.

Inden jeg slutter dette indlæg vil jeg blot ønske jer et dejligt nytår. – Hvad skal du lave i aften?

0

You may also like

Leave a Reply