Hverdagslivet

Min datter blev student og med skønt vejr.

studentI bybilledet vrimler det med glade unge, der er blevet student. Og fejer de er færdig med enten HF eller gymnasiet. Det bringer glæde, at se hvor glade de unge er for at være færdig og kan skrive student på CV’et. 🙂 Jeg kan ikke lade være, at smile til dem, når jeg møder dem i gadebilledet. Bliver mindet om da jeg var færdig med HF, hvor glad man er for at være i mål.

Min datter blev færdig i denne uge med sin HF og venter spændt på om hun er kommet igennem nåløjet på kvote 1. Det var skønt vejr, til at sidde ude og da min datter fik hue på sad vi ude og nød det gode vejr. Sammen med bl.a. hendes farmor og farfar. Min datters farmor gav hende huen på, hvilket jeg har det fint med, da hun har været der rigtig meget i min datters liv og de har fået et nært bånd. Hendes bedsteforældre har bl.a. taget min datter med på rejser mm. Jeg syntes kun det dejligt med bedsteforældre der viser interesse for deres barnebarn. 🙂

Sidste lørdag var vi til min Sviger fars fødselsdag. Det var som sådan hyggeligt nok og vi fik en masse god mad.Vi så mætte, at da vi kom hjem orkede vi ikke at spise aftensmad, da vi var godt mætte. Der var nok til flere end vi var. Fredag var vi inviteret til min kærestes mors fødselsdag. Hun havde noget ondt af sig selv og jammerede over ingen gad komme til hendes fødselsdag. Et voksen menneske der sidder og ynker sig selv over ingen gider komme frem for at sæt pris på hendes søn kom. Der står jeg af. Har ikke et godt forhold til min kærestes mor, da jeg har det stramt med selvoptaget og arrogante mennesker.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply