Hverdagslivet Sundhed

Hjemmetræning

HjemmetræningEn aktiv livsstil er populært blandt danskere. Den sunde linje med sund kost og motion er næsten blevet et ”must” og flere melder sig ind i fitnesscentre landet over, men der er også mange andre muligheder for træning. – Hjemmetræning.
Jeg har valgt hjemmetræning, da jeg fik nok af overfyldte fintescenter og skulle stå i kø ved maskinerne, da det for mig virkede som om nogle mennesker kun kom i fitnesscentre for at høste likes for sine trænings selfi på sociale medier end at træne.

Mit mål for min hjemmetræning er ikke at tabe mig, men at udfordrer min styrke, stabilitet og kondition, hvilket der er god mulighed for med hjemmetræning.
Med hjemmetræning kan styrketræning på stuegulvet sagtens lade sig gøre. Der er et utal af øvelser, som man kan lave derhjemme. – på youtube findes en masse gode trænings videoer til hjemmetræning, der er lavet af bl.a. fysioterapeuter og professionel træner.

Træning hjemme i stuen behøver ikke, at koste en formue. Med ganske få redskaber kan du lave dit eget fitnesscenter hjemme i stuen, hvor du kan få trænet hele kroppen igennem. Dette er en nem og billig løsning, fordi du betaler for redskaberne én gang, hvorefter du har dem i mange år. Desuden er chancen for, at du får trænet større, fordi det ikke kræver, at du skal ud af døren for at træne, hvilket kan være svært, når man kommer hjem fra en lang dag.
Træningsmåtte og træningselastikker af forskellig tykkelse fandt jeg i Lidl for 100 kr, hviklet er fint udstyr i begyndelsen og skulle jeg få lyst til en afvekslende træning kan jeg altid sætte mine TRX snore op. Har du en travl hverdag, hvor der ikke er meget overskud til træning, kan hjemmetræning være en mulighed, for dig.

Hvad ser du som fordele ved at træne hjemme vs i fitnesscenteret?

0

You may also like

Leave a Reply