Muffins med Mathilde kakaomælk

Skrevet: kategori: Brød og kager

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Muffins med Mathilde kakaomælkMuffins med chokolade. De er supergode. Jeg plejer dog at undlade nødderne. Server dem med et glas kold eller varm kakao til.

Ingredienser:
100 g smør
2 æg (str. mellem)
150 g sukker (ca. 1¾ dl)
1 dl Matilde kakaomælk
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
1 tsk. bagepulver
75 g grofthakket mørk chokolade
25 g grofthakkede valnøddekerner
Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en gryde og lad det derefter køle lidt af. Pisk æg og sukker sammen i en skål til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt kakaomælk. Bland mel og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Tilsæt det smeltede smør. Vend chokolade og valnødder i dejen. Hæld dejen i 6 store eller 12 små muffins forme. Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 30 min.
Glasur:
100 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
25 g kakao
3 spsk Mathilde kakaomælk
Flormelis, vaniljesukker og kakao sigtes sammen. Rør blandingen sammen med lun Mathilde kakaomælk. (lun evt. kakaomælken i micro oven ca. 30 sek-1 min). Når muffins er kølet af kom ca 1 tsk glasur på hver muffins. – Hvis du vil fryse dem ned, undlad glasur til de skal bruges.

Energi pr. stk: 269 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g Protein Kulhydrat Fedt
6,0 g 44,2 g 16,7 g
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.