Follow:
Anmeldelse, Shopping

Design dine egen sko – Nikeid

Selv den mest ihærdige shopper kan have svært ved at finde det helt rigtige par sko ved at gå fra butik til butik. Men hjælpen er nær: Flere firmaer, deriblandt Nike, er begyndt at tilbyde kunderne selv kan designe deres sko på nettet.
Da mine kondisko var ved at være noget tyndslidte og stod til en udskiftning, var jeg på udkig efter nogle sko med lidt farve frem for de kedelige ensfarvet sko.
På nike’ hjemmeside fandt jeg et par sko som jeg selv har designet og der er godt med pang på de sko jeg fik hjem her for et godt stykke tid siden.
Hvis du vil designe dine egne sko kan du gøre det på Nik’s hjemmeside.

Denne sko er komfortabel sko til fitness eller til en dag med gåen rundt i byen og vil fint kunne bruges som en hverdags- og træningssko. Hvor vidt denne sko er velegnet som løbesko, vil jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke har nok viden inden for løbesko til, at udtale mig om dette. Det fede og stilede design præges af samspillet mellem de simple linjer og de kraftige farver. Skoen sidder tæt omkring foden uden at presse. Selve skoens form er bygget efter fodens form, for at sidde så komfortabelt som muligt uden at stramme.
Skoen har en god ventilation og åndbarhed. Hele overdelen er lavet uden syninger, så der ikke er nogen irriterende pres punkter på side eller den øvre del af foden. Snørebåndet er asymmetrisk snøring hvilket gør, at når snørebåndet strammes og bindes, bliver skoens sider spændt med, hvilket giver stabiliteten til foden.
Sålen er i slidstærkt gummi og har nogle dybe indhak, som giver et godt greb i faste overfalder.
Jeg kan så under mig over, at jeg bruger en str. 40, men man skal dog være opmærksom på at str. 40 i herremodeller IKKE er det samme som str. 40 i damemodeller. Hvorfor det er sådan må du ikke spørge mig om 🙂

Previous Post Next Post

Andre relaterede indlæg

No Comments

Leave a Reply