Om Dianna

dianna.dk

dianna.dk Jeg er en årgang 1976 og bor sammen med min kæreste, der køre eksport i norden.
Jeg er oprindelig fra Østjylland, men er flyttet til Sjælland og bor i en lille by lidt uden for Sorø, på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven.

Jeg blev i 2016 uddannet sundhedscoach med en bachelorgrad i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø, hvor jeg skrev bacelorporjekt om fysisk aktivitet i psykiatrien i forhold til mennesker med Borderline, da jeg gerne ville sætte fokus på andre måder, at hjælpe disse mennesker udover, at give medicin.

Min fritid bruger jeg med min kæreste Dennis eller er kreativ bag symaskinen eller eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde at koble af fra hverdagen og samle energi. Til daglig arbejder jeg i det nære sundhedsvæsen.

Dianna.dk

Min blog er mit fristed hvor jeg blogger om tanker, kreative sysler, billeder, opskrifter, anmeldelser af produkter og mit liv generelt.
Min blog er oprettet for, at familie, venner eller andre der syntes det er spændende, at følge med i min hverdag. Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor og kendt blog.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et evt. samarbejde, da det er spændende at udforske nye produkter. Jeg skriver blogindlæg om produkter jeg kan stå inde for og som jeg synes passer til bloggens indhold og den retning jeg syntes bloggen skal have. Når jeg skriver sponsor indlæg på min blog vil jeg gøre mine besøgende opmærksom på at det er et sponsoret indlæg, hvilket vil fremgå nederst i indlægget med følgende tekst “Modtaget af XX som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.” – Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide. Du kan sende en mail til mig HER – Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i bunden af min blog.