dianna.dk

Om dianna.dk

dianna.dk Velkommen til dianna.dk. Jeg er en årgang 1976. Er oprindelig fra Østjylland, men bor i en lille by nær Sorø. Bor på landet med skoven som nabo og dyrliv i haven. – Det er ren balsam for sjælen.

Efter en arbejdsskade er jeg igang med en livsstils ændring, hvor jeg træner både fitness og hjemmetræning 3-4 gange om ugen for, at styrke min ryg, men også for at tone min krop.
Min fritid bruger jeg på, at være kreativ, hvad enten det er med mit kamera, boligindretning, eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da er min måde, at stresse af på.
Opskrifterne udgiver jeg på Diannasopskrifter.. Hvor du kan finde inspiration til sund og nem hverdagsmad til en travl hverdag, der er baseret på helt almindelige fødevarer.

Dianna.dk

dianna.dk har jeg haft siden 29. marts 2000. Bloggen er mit fristed, hvor jeg blogger om mine tanker, og holdninger. Min blog er oprettet for familie, venner eller andre som tilfældigvis kommer forbi, kan følge med i min hverdag.
Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor blog.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et samarbejde med brands, eller virksomheder. Jeg skriver kun blogindlæg om produkter jeg kan stå inde for, som passer til bloggens indhold. Alle sponsorerede indlæg vil være tydeligt markeret, hvilket vil fremgå nederst i indlægget. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder. Holdninger er mine egne.
Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide.

Kontakt

Vil du i kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller, hvad det drejer sig om. – Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen via social medier.