Om dianna.dk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg hedder Dianna og blev i 2016 uddannet sundhedscoach med en bachelorgrad i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø. Jeg driver denne side og min kostvejledning ved siden af jeg læser SSA.
Privat bor jeg sammen med min kæreste Dennis i Munke Bjergby, der ligger mellem Sorø og Holdbæk. Jeg er oprindelig fra Østjylland, men flyttede til Sjælland, da jeg mødte Dennis. Jeg elsker at eksperimenter med nye opskrifter og finder inspiration gennem madblade, internettet. Min mission med denne blog er at give dig ny inspiration til sund mad, ud fra ingredienserne der kan købes i det lokale supermarked.

Da jeg har mærket på min egen krop hvilken udfordring det kan være, at fortage en livsstils ændring og hvor svært det kan være at tabe sig, tage på eller blot at leve sundere, kan jeg sætte mig ind i de følelser du går med, når du vælger at ændre din livsstil. MEN jeg ved at det kan lykkes og er det hele værd når du når dit mål og med min uddannelse som prof.bach i Ernæring og Sundhed har jeg fået viden om, hvordan du kan tackle disse svære situationer, og hvordan jeg kan støtte dig. Jeg kan derfor følge dine tanker både på et personligt plan men også på et professionelt plan. Derfor har vi to sammen de bedste muligheder for et godt samarbejde, hvor vi kan ændre din livsstil.

Kort om min uddannelse:
Prof.bach i ernæring & sundhed er en 3,5 år videregående uddannelse, hvor vi lære, hvad makronærings stofferne gør for kroppen, hvordan de skal sammensættes, og hvor mange kalorier man skal indtage i forbindelse med vægttab og for at holde en stabil vægt mm. Vi lærer om vitaminer og mineraler og hormonerne i kroppen og hvordan disse bliver påvirket af kosten. Vi lærer om sundhed generelt – Hvad er sundhed for dig? Er det at få 20 g chokolade hver dag, for så ellers at spise en sund og varieret kost? Vi lærer om samfundet og dens udvikling. bla. om hvorfor flere bliver overvægtige. Vi lærer om psykologien bag et vægttab, om vores kultur/madkultur, om måltidsmønstre og om maden som socialt samlings punkt. Alt det der gør, at jeg forstår hvordan du tænker og handler. Jeg ved, hvad du bør spise, men jeg ved også hvorfor tingene ikke altid er sort/hvid. Vi lærer om kosten i relation til forebyggelse af sygdomme og fødevarernes betydning for dit helbred. Vi lærer at formidle vores budskaber videre i form af coaching og motivations samtaler og vi lærer at møde vores klienter der, hvor de er i livet lige nu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.