Æggesalat – En sund og nem opskrift

Skrevet: kategori: Frokost, Madpakke

ÆggesalatÆggesalat er nemt at lave og smager skønt til frokost.
Æggesalat er fyldt med gode proteiner og kan derfor stabilisere vores blodsukker. Proteiner er gode, fordi de sætter gang i forbrændingen og giver os mere mæthed, så vi kan holde længere i løbet af dagen uden konstant at blive sulten.

Brug æggesalat i en sandwich eller til frokost. Den er også oplagt til frokost madpakken i en lille bøtte med en ske eller gnavgrønt. Denne opskrift på æggesalat er uden for meget fedt og smager bedre end de færdig købte æggesalater der er fyldt med fedt og andre tilsætningsstoffer.

Hvis du ønsker, at lave en sund bolle med æggesalt som på billedet, har jeg gjort følgende: Skær en fuldkorns bolle over og kom salatblade på underbollen. Kom æggesalat oven på, kom evt et par skiver bacon eller kalkun bacon på sammen med et par skiver rødløg. Kom lidt æggesalat på over bollen og læg bollen sammen.

Æggesalat

Ingredienser
2 kogte æg
2 spsk hytteost
Lidt fint hakket æble, eller foreårsløg
1 tsk karry
Fremgangsmåde
Kog æggene og skær æggene i tern. Hak æble eller foreårsløg fint og bland forsigtigt det hele sammen med hytteost, og karry. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *