Kyllingefilet med pikantost og bacon

Skrevet: kategori: Aftensmad

kyllingefilet med fyldKyllingefilet med fyld, smager fantastisk. Der er så mange muligheder med kyllingebrystfileter. du kan komme det fyld i som du kan lide.
Som fyld kan du evt. bruge en smørreost med de kryderier du kan lide, pesto, champingons osv. Det er kun fantasien der sætter grænserne for hvad du kan komme i som fyld.

Server dine kyllingefilet med evt. hjemmelavet kartoffelbåde med timrian og en god salat.

Kyllingefilet med pikantost

4 kyllingefileter
12 stk. bacon
1 bakke pikantost
Fremgangsmåde:
Rens kyllingefileterne og skær en rende i fileterne. Fyld pikantost i renden. Svøb bacon rundt om fileterne. For at bacon evt. bliver rundt om dine kyllingefilet kan du bruge tandstikker til, at holde baconen på plads. Bag i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *