Follow:
Hverdagslivet

Stilhed før storm?


Der ér liv i mig! Men jeg indrømmer, at det ikke helt afspejles i aktiviteten på min blog. Jeg har flyttet bloggen til dette domæne, da jeg ikke har det samme overskud som før til at holde min opskrift side opdateret heler tiden.
Er opskrifterne slettet? Nej, jeg har flyttet opskrift siden til en side HER, hvor jeg skriver mine opskrifter men, udgiver opskrifterne når der er overskud til det. – Ellers kan du finde linket i menuen under “opskrifter“, samt se nyeste opskrifter i bunden af min blog.

Der er sket en del siden jeg sidst skrev på bloggen. Skal bl.a. starte på uddannelse og nu hvor sommeren er kommet er jeg uden og nyde solen, når muligheden byder sig, når jeg kommer ind om aften er jeg for træt til, at gider sidde med computeren og det ender oftest med, at jeg går tidligt i seng og falder i søvn til en film.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i bunden og toppen af min blog.

Previous Post Next Post

Andre relaterede indlæg

No Comments

Leave a Reply