Sunde muffins med jordbær og nutella – 230 kcal

Skrevet: kategori: Protein

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

sunde muffinsBananen er en fremragende frugt når det kommer til bagning, da det er en god måde at få afsat de overmodne frugter i frugtskålen som ingen alligevel gider at spise. I denne opskrift lavede jeg et forsøg med at tilføje jordbær og nutella og gav nogle skønne muffins der var tilpas svampede og luftige, som evt. kan bruges i madpakken som en lille lækker snack i løbet af dagen.

Proteinella er smørepålæg med chokoladesmag fremstillet af Hollandsk kakaopulver, friske ristede hasselnødder og er ikke tilsat sukker men i stedet tilsat mere end 20 % protein fra valleprotein. Proteinella til et sundere alternativ til det klassiske chokoladesmørepålæg, som bl.a. fåes i Matas og hos bobylab.

Ingredienser 12-15 stk.
2 æg
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g smør
2 modne bananer
200 g jordbær
Protinella
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.Smelt smørret og stil det til side.Bland mel og bagepulver i en anden skål.Mos bananerne med en gaffel. Bland mel og bagepulver i æggeblandingen sammen med det smeltede smør.Rør også de moste bananer i dejen og tilsæt til sidst jordbær skåret i små stykker. Fordel dejen i 12-15 muffinsforme (afhængigt af størrelsen). Kom 1 tsk. nutella i hver muffins og rør forsigtigt rundt. Bag dine bananmuffins i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.

Energi pr. muffins. 230 kcal. – 59,5 g protein i hele potionen.
Næringsindhold pr. 100 g Protein Kulhydrat Fedt
5,77 g 33,1 g 6 g
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.