Mine tanker

Svigermødre eller svigermonster

SvigermødreSvigermødre er enten sendt fra himlen, eller repræsentant for Satan. Svigermødre der kommer med spydige kommentarer og udviser en adfærd med nogle knap så smigrende karaktertræk. Er dybets set et forsøg på at dække over dårligt selvværd og frygten for ikke at have værdi.

Nogle svigermødre har svært ved, at acceptere sønnen er blevet en voksen mand og ikke vil acceptere hans valg og prioriteter i sin liv.
Nogle sønner vælger, at slå hånden af sin mor eller kun have minimal kontakt. Da en relation til en forælder, der ikke helt har formået, at klippe navlestrengen er belastende. Nogle svigermødrene må acceptere, at det ikke er som for 50 år siden. Og sønnen selv har valgt sin kvinde, og ikke svigermor der har valgt for ham. Trods hun gerne vil!

Ikke glad for svigermor

Mange kvinder er ikke glade for deres svigermor. De nævner, at hun blander sig og udviser arrogance. Og kun vil høre på sig selv. Affejer andre, omtaler andre medmennesker negativt, prale med matrielle ting og økonomi, forsøger at lave om på svigerdatteren, er grænseoverskridende. Når svigerdatteren sætter grænser overfor svigermoderen opførsel, der ofte indebærer grænseløs adfærd, og behov for beundring og opmærksomhed, der er presserende. Bliver Svigerdatteren mødt af en svigermor, der er sur og smæk fornærmet som et lille barn på 5 år.

Har fuld forståelse for svigerdøtre der vælger, at trækker sig fra socialt samvær med svigermor, når svigerdatteren ikke bliver accepteret for det menneske hun er, men hvad svigermoren kan bruge svigerdatteren til.
En relation til et menneske uden selv indsigt, er belastende og kan være årsagen til svigerdatter og svigermor har et anspændt forhold.
Min nuværende svigermor har aldrig acceptere mig og så helst jeg forsvandt ud hendes søns liv. At hun ikke kan lide andre end sig selv, er hendes problem. Har en holdning om, at hvis en svigermor ikke kan acceptere, hvordan jeg holder hjemmet, tilrettelægger mit arbejdsliv osv. er der ingen der forhindre hende i, at blive væk.

Svigermødre fra himlen

Der findes søde svigermødre og dem skal vi sætte pris på og glæde os over, når vi har en skøn svigermor. Har selv haft fornøjelsen af en skøn svigermor, der ikke blandende sig i min bordopdækning, fortalte ikke hvor vidt der skulle låg på kartoffelgryden, eller forsøgte at lave om på mig. Hun tog HELE mig som er jeg. – selvom jeg både er stædig, skide irriterende og tja… snakker for meget. 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Mors dag et kommerciel tiltag - dianna.dk 11. maj 2019 at 17:17

    […] var en god og kærlig, nærværende mor for sin søn og behandlede mig pænt. – Ikke som i Svigermødre eller svigermonster Personligt mener jeg, at vi bør sætte pris på hinanden i dagligdagen og ikke lade os styre af en […]

  • Leave a Reply