Follow:
Uncategorized

Systuen i andedammen – DIY projekter

Jeg lever endnu, men lysten til bloggen har været lille og der er sket meget siden sidste indlæg. Tilbage i januar købte jeg en symaskine og efter jeg er begyndt at gå hjemme, da jeg er sygemeldt af private årsager fik jeg smag for at sy tøj til mig selv. Jeg begyndte i det små med små makeup punge, en taske, trøje til mig selv.
Tasken i midten jeg har syet er med en lille lomme indvendig som ses nede i højre hjørne. Toppen er syet efter en gammel top, der var ved at være slidt op. Syntes det er fedt at sy sit eget tøj. Kan godt se der er nogle begynder fejl hist og her, men rom blev ikke bygget på en dag. – Der bygges stadig 😉
Havde tilmeldt mig nogle sy grupper på facebook for at have andre, at spare med, men det droppede jeg igen, da grupperne mere eller mindre var en gang reklame søjle for diverse stofbutikker. Selvfølgelig er det rart at vide at der er tilbud på stoffer mm, men når den samme butik reklamere flere gange i løbet af en uge, fik jeg nok og forlod grupperne.
Det lidt synd at grupper drukner i reklamer og ikke bliver brugt som de var tiltænkt, at hjælpe hinanden om man er begynder eller garvede. Syer du også tøj mm til dig selv?

Previous Post Next Post

Andre relaterede indlæg

No Comments

Leave a Reply