Hverdagen,  Mine tanker

Tanker om studie

Tanker om studieForleden kom posten forbi med en tung pakke til mig – en pakke jeg har ventet på med spænding og sommerfugle i maven.
Jeg er blevet optaget på social og sundheds uddannelsen, med start 1. august. Det har kun været Dennis, der har kendt til mine planer, da jeg ikke gad høre på de fordomme, der er om SSA.
Som fx. at vi bare sidder og drikke kaffe osv. Det til at brække sig over, hvor uoplyst nogle mennesker er. – Må jeg præsenter dig for din ven google! eller læs HER

Jeg har længe gået og tænkt på at skifte spor, da det ikke er nemt, at finde job inden for mit eget felt og sidde på et kontor tiltaler ikke mig.
Jeg vil hellere ud at møde mennesker og mærke at jeg gør en forskel. Mærke, at jeg ikke “bare” er sat i verden for at tjene penge.
Jeg er fuld ud klar over, at undervisnings niveauet er meget lavere end på videregående uddannelser, hvor vi havde prøver hver 10 uge med enten ekstern (med karakter efter 13 skala) eller intern prøver (bestået/ikke bestået) men har bestemt mig for, at at bruge min energi på det ukendte stof og det kendte stof skimter jeg og genopfrisker min viden.

Jeg havde fået en kontrakt i region hovedstaden, men på første skoleperiode blev jeg sat i klassen med en gang curlingunger, der var så doven, at omgivelserne vil få et chok, hvis de kunne tørre sig selv i røven eller tænke en selvstændig tanke. Da jeg fik mulighed for at få min kontrakt til region sjælland, hvor jeg bor tog jeg imod tilbudet.
Det betyder godt nok, at jeg først kan få min skoleperiode til august, men det gør nu ikke noget, da jeg bruger min sommerferie til at tjene lidt penge til min opsparing, mens jeg er på elevløn, hvilket ikke just er nogen løn man bliver tyk og fed af.

Jeg håber i har lyst til at følge med på min rejse. At starte på et helt nyt kapitel, kommer selvfølgelig til at ændre en hel del for mig, men forhåbentlig bliver det meste af det positivt. Og i bund og grund er jeg jo stadig mig – bare med en ny hat på! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *