Aftensmad, Frokost, Madpakke

Tortilla pandekager med fyld

Tortilla pandekager med fyld Tortilla pandekager, er blevet meget populære. De er også nemme at bruge til et hurtigt måltid. De fåes også i en fuldkornsudgave, der smager af mere og er langt sundere. Herhjemme er det et hit. Denne ret er en super hurtig ret at bikse sammen. Tortilla med fyld er en ret, hvor du kan bruge stort set alle slags grøntsager som fyld. På denne måde giver retten en oplagt anledning til at få ryddet op i køleskabet, få spist op ad de små rester og derved undgå for meget madspild.

Da tortillaen i sig selv er en pandekage med en forholdsvis neutral smag, er de mexicanske retter langt fra de eneste, tortillaerne kan bruges til. Mindst lige så lækkert er de fyldt med røget laks og flødeost. Fælles for af samtlige tortilla-opskrifterne er, at de er både hurtige og nemme at lave. De er med andre ord helt perfekte til travle hverdagsaftener, hvor du ikke har hverken tid, lyst eller mulighed for at stå mange timer i køkkenet.

Tortilla pandekager med kødsauce er en lækker mexicansk ret, som er nem at lave, og er en ret, som kan varieres med en masse forskelligt fyld. Jeg har fyldt tortilla pandekagerne med en krydret tomatsauce, hakket kød, og revet cheddar ost. Brug f.eks. tortilla i madpakken med lidt skinke, majs samt agurke- og peberfrugttern i. Man kan sagtens forberede det hele og så bare sætte fadet i ovnen inden spisetid.
Er der nogen til overs, kan man varme de færdige pandekager enkeltvis og de smager skønt dagen efter med evt. lidt blandet salat til.

Inspiration Enchiladas med oksekød eller svinekød

Tortilla pandekager med fyld

Tortilla pandekager med fyld

Udskriv Pin Rate
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 5-600 gram okse svin eller kyllingkød.
  • 2 løg
  • 1-2 grøn peber
  • 1 stor dåse tomatkoncentrat
  • Salt peber, hvidløgskrydderi.
  • 1 pose tortilla krydderi mix fra rema1000
  • 1 pakke Tortilla pandekager
  • cheddar ost

Sådan gør du

  • Kødsaucen lavede jeg ved først at svitse løg i lidt flydende margarine, dernæst til satte jeg kødet og brunede dette.
  • Grøn peber blev tilsat da det meste af kødet var brunet.
  • Smag til med krydderier og tortilla mix krydderier.
  • Når kødsaucen er lavet skal det pakkes ind i tortillaerne.
  • Dette kan du med fordel gøre om formiddagen, hvis du gerne vil spare lidt forberedelses tid om aftenen.
  • Beregn 1 tortilla pr mand, måske 1½ til velvoksne drenge og mænd.
  • Varm tortillaerne i ca. 15 minutter i en 200 grader varm oven.
  • Tag dem ud og drys med cheddar ost, inden du giver dem 5 minutter mere i ovnen, så osten kan smelte.
  • Server med salat og evt. guacamole eller hvad du nu lyster.

Noter

Brug evt. rester fra aftensmaden som fyld.
Følg bloggen på Instagram@rapsinedk og tag #diannasopskrifterdk evt. hvis du bruger opskriften
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering