Hverdagslivet

Ugen startede med kursus.

kurus Vejret er ikke rigtig til ret meget andet end at være indendørs i dag. Ved ikke om det skal være skidt vejr hele ugen.
Jeg hygger mig på sofaen med en kop kaffe og har tændt stearinlys.
I dag startede jeg på kursus, som alle ny ansatte i kommunen skal på, hvor vi har noget om medicin håndtering mm.
Jeg har været ansat nu en måned og størstedelen af den viden jeg får på kurset, har jeg selv fundet ud af. Vi var flere, der nævnte at det have været rart med dette kursus INDEN vi startede. Fedt at være på kursus med andre faggrupper.

Ny job

Nogen undre sig sikkert over, at jeg har skiftet job. Den kommune hvor jeg var ansat i, som ude kørende ssh brød jeg mig ikke om at være, da de begyndte de at flytte rundt på mine fridage. Konstant blev der lavet om i planlægningen.
De ruter man skulle kører, var total usammenhængende, og det var ikke altid man fik pause. Planlægningen og generelt ledelsen halter en del, hvilket syge statistikken for gruppen talte sit tydeligt sprog, når personalet flygtede. Da jeg fik tilbudt en stilling i min egen hjemkommune tog jeg imod tilbudet og har ikke fortrudt. Jeg har faste fridage, og arbejder hver 2 weekend. – Jeg har det bedst med, at det er fastlagt, hvornår jeg har fri. Her byttes der ikke rundt på ens fridage mv. uden jeg først er blevet spurgt.
Ønsker jeg en ekstravagt, kan jeg skrive mig på de vagter, som planlæggeren skriver på en tavle i vores personale rum.
I denne uge, har jeg fri onsdag & torsdag, og skal først møde på arbejde igen lørdag. Skulle enlig på job fredag, men har fået fri da jeg har en privat aftale. Håber I har haft en god Mandag og at I også har fået en god start på ugen.

0

You may also like

Leave a Reply