Shopping & anmeldelse

yves Rocher – Anmeldelse af hudpleje

yves Rocher Yves Rocher er, det velkendte franske kosmetiske mærke, der har et stor udvalg af hudplejeprodukter mm. Generelt er produkt indpakningen gode og gennemtænkt. I dette indlæg giver jeg jer min anmeldelse de hudplejeprodukter fra yves Rocher jeg bruger pt.

Hydra vegetal Micellevand

2 i 1-rensevand er en rens og skintonic i ét! En let rensevand, som fjerner urenheder og makeup og gør huden spændstig og frisk med et snuptag. Plantesaft fra ahorn og blå agave fugter huden og får den til at stråle. Specielt fremstillet til normal og blandet hud.
Påføres morgen og aften i hele ansigtet, omkring øjnene og på halsen med en vatrondel. Produktet har en fin indpakning og kan godt lide, at rensevand har en pumpe, så mængden er nem at styre.

Sebo vegetal serum

Serum – Minimerer porerne er en let og frisk serum, som minimerer porerne og gør det lettere for huden at ånde. Huden får en finere, jævnere struktur og en mattere overflade med mindre synlige porer. Serumet er let og trænger øjeblikkeligt ind i huden og mindsker rødmen omkring mine urenheder. Jeg er især glad for at serummet har en pumpe, så mængden er nem at styre og derved undgår, at få for meget på.

Sebo vegetal Dag- og Natcreme

Cremen er i en fin lille glaskrukke, der kan genvindes. Selve cremen har en tyk og fed konsistens og er nem at fordele og absorberes med det samme. Kan mærke at min hud er blevet meget mere blød og de fine linier synes mindre synlige og samtidig er min hud ikke så tør, som den plejer at blive i kulde og frost. Cremen er drøj i brug, så den holder også længere.

Ville jeg købe det igen?
Samlet set er jeg positivt overrasket over produkterne. De lever op til det som Yves skriver om hvert produkt. Er glad for cremen og kan varmt anbefales, hvis man ønsker en ansigts creme med dejlig duft og velfugtet hud i en travl hverdag. De første forbedringer viste sig efter 2 uges brug på min 40+ hud. Rens og skintonic i ét, er en der bliver købt igen, da den er rigtig god og fugtgivende. Huden var på ingen måde tør efter brug.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply