Gør sætningen færdig-tag
Hverdagslivet, Mine tanker

Gør sætningen færdig-tag #1

Gør sætningen færdig-tagDette er første omgang af denne “Gør sætningen færdig“-tag, som jeg tænker, at jeg vil køre her på bloggen. Sætningerne vil ikke altid være de samme men kan variere lidt. 🙂

Vejret har været skønt og har nydt at sidde ude på terrassen om morgen med min morgenkaffe. Desværre har det været for varmt mellem 12-15 at være ude.
Jeg har endelig haft årets første grill-aften og har nydt noget lækker grill mad sammen med anden. Det ikke så tit vi griller, men når det sker, så nyder jeg, at anden står for maden.
Jeg elsker at sidde ude på terrassen og nyde solnedgangen. Det er så smukt og fredeligt. Fuglene synger og det giver en undskyldning for at pakke sig ind i et blødt tæppe og drømme sig langt væk.
Jeg bliver helt varm indeni når anden kommer med små gaver. Som fx. chokolade mm eller overrasker mig med at lave morgen kaffe til mig.
Jeg er for tiden inde i en periode, hvor min lyst til at lave opskrifter til min opskriftside ikke er på det højeste. Har lidt brug for en pause fra min opskriftside. For at mærke efter om det et ikke projekt jeg vil eller jeg skal lukke siden ned. Da min side ikke har 3000 besøgende om dagen, er det ikke nogen katastrofe, hvis den slettes.
Jeg savner at besøge mit netværk i Jylland, hvor jeg trygt kan være mig og hvor jeg ikke måles på rigdom eller status. Og hvor jeg føler mig velkommen og ikke skal bruge energi på at have en maske på.
Jeg føler mig bedst tilpas når jeg er hjemme. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, når man kender mig. Jeg har det bedst alene, hos mig selv og med ting der interesserer mig. Føler andre mennesker dræner mig for energi. Det er ikke alle der er lige drænende, men… jah… Jeg har lært under convid19, at blive god til at underholde mig selv og er blevet menneskesky igen. Jeg har det ganske fint med det. Ses med folk, når jeg føler behov for det og det er trygt. Lyder sikkert langt ude for folk der ikke har det på samme måde.
Jeg skal blive bedre til at lytte til min krop. Det er bare skide svært når man ikke får lov til at gøre det der er bedst for en selv. Folk der ikke har stået i samme situation vil ikke kunne forstå det, og derfor vil de ikke acceptere det. fx. at jeg ikke har mental overskud til at være social og når jeg har de perioder, så det kun dem jeg stoler på, som jeg vil se.
Jeg har undret mig over hvorfor nogle mennesker invitere gæster, for at sidde på sin røv og kommeredere… hvorfor invitere gæster, hvis man er for doven til at gøre klar til, at få gæster?
Det der har kunne få mig helt op i det røde felt er folk der ikke vil respekter mine grænser og forældre der ikke vil lære deres børn, at når deres børn ikke vil respektere andres grænser er der ingen som vil dem. Uanset om man er barn eller voksen er en dårlig barndom eller ej, ikke en undskyldning for at have en rådden adfærd.
Jeg er ikke godt til mennesker, der udviser arrogance. Og kun vil høre på sig selv. Affejer andre og behovet for beundring og opmærksomhed, er unormal presserende. Disse egoistiske mennesker, har jeg ikke noget til overs for, da de ikke kan accepteret andre for det menneske de er, men hvad egoister kan bruge andre til.

Hvis du har lavet et indlæg med Gør sætningen færdig-tag på din blog er velkommen til, at skrive linket til din blog. Det er altid spændende, at læse andres svar på disse tag indlæg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply