jule tag
Hverdagslivet

En lille hyggelig Jule tag

jule tagJule tag er ret populære, men også andre tags er blevet populære alt efter sæsoner. Jeg syntes det er hyggeligt, at læse disse jule tags hos andre blogger, da det er lidt spændende, at læse fx. hvordan andre holder fx. jul, nytår, pynter op osv.
Jeg bruger ikke dem alle, men de tags som jeg syntes er hyggelige. I skal være mere end velkommende til selv at besvare dem på jeres blogs. Smid endelig et link til jeres indlæg i en kommentar til dette indlæg. Jeg vil elske at læse jeres besvarelser. 🙂

Jule tag

 • Har du Julekalender på bloggen i år?
  Nej, det har jeg ikke, da jeg ikke kunne finde på indlæg nok til hver dag i december. Føler heller ikke jeg har overskudet til det.
 • Hvad er dine planer for Juleaften?
  Bliver min sygemeling ophævet tænker jeg, at booke mig til vikar vagter. Da jeg ikke har nogen familie, da jeg har brudt kontakten til min familie for mange år siden er jeg familieløs. Jeg fortryder ikke, men føler mig nogle gange trist over ikke at have en familie og gode familierelationer. Især til jul og bliver ofte trist til mode og føler mig endnu mere alene og familieløs. Men når jeg mærker efter, føler jeg trods af ensomhedsfølelsen, at det for mig var den rigtige beslutning.
 • Har du købt nyt Julepynt i år?
  Jeg har købt et LED kalenderlys, som du kan se her.
 • Er du færdig med at købe Julegaver?
  Ja, det en skøn føelse, at jeg alerede var færdig i oktober.
 • Hvad vil du kalde din Julet stil? Klassisk? Skandinavisk? Moderne?
  Jeg er ikke til de klasiske julefarver, men køre mere en skandinavisk julestil hvor det er grå og hvid. Har dog nogle enkelte grandkogler med hvidt på.
 • Hvilken del af din Julepynt i år holder du mest af?
  Jeg er mest glad for mit kalenderlys, da det kan bruges i mange år og skal ikke tænke på brandfare osv.
 • Hvilken Julekalender følger du i år?
  Jeg har fulgt med i julekalender år tilbage, men da jeg syntes det mange gange er genudsendelser eller jeg misser et afsnit pga. arbejde, har jeg droppet at følge med for en del år siden.
 • Hvad er dine planer for Nytår?
  Jeg tror det bliver en stille aften med god mad og bobler. Er ikke til de vilde fester mere og fortrækker at være hjemme, hvor jeg kan hygge mig med en bog, se film eller hvad jeg har lyst til.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply