Hverdagslivet, Kreativitet

Kalenderlys til en bæredygtig juledekoration

Kalenderlys
Så blev det første søndag i advent. Traditionen tro har jeg har lavet en juledekoration med kalenderlys. I år har jeg lavt min dekoration lidt anderledes. Da jeg ikke har lavet den traditionel med ler og gran. Jeg har i år brugt små jule stjerner, julekugler Skinnende, matte samt Glitter. Normalt bruger jeg rigtig kalenderlys, men i år har jeg valgt at bruge et LED kalenderlys.

Levende lys ER bare hyggeligt, men det kan selvfølgeligt være farligt hvis du falder i søvn, men ikke dette bloklys. Det står og “blafre” som var det ægte lys og har en fin gullig farve som var det ild. “Stearinen” er ikke skrigende hvid og ligner overraskende meget rigtigt bloklys. Du kan bruge det når børnene plager om at få kalenderlys på værelset, eller til ældre som ikke selv kan tænde og slukke lys, eller måske glemmer at slukke levende lys. – Ingen farlig ild for dyr og børn.

Kalenderlys

Jeg er faldte for dette flotte LED kalenderlys som er lavet i voks så det minder og ligner rigtigt bloklys og har en naturtro bevægelig flamme. Det giver et fint og hyggeligt lys og så koster det ikke meget. 169,- kr. Kalenderlyset er fra Sirius og kan købes enten via deres hjemmeside eller i mange fysiske butikker. Selvom du bruger led lys kan du opnå samme stemning som med et traditionelt kalenderlys. Fordelen ved LED-kalenderlyset er, at du både kan følge med i dagene, men også samtidig undgå bekymringer om brandfare og usunde partikler, som mange med KOL eller astma ikke altid kan tåle.

Kalenderlys
Fjernbetjening er inkluderet. Lyset benytter 2x2xAA batterier. Med blot et enkelt klik på fjernbetjeningen kan du komme i gang med at tælle ned til juleaften. Hvor vidt fjernbetjening passer til andre af Sirius produkter fx. bloklys, er jeg lidt i tvivl om.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply