Aftensmad

Kartoffelsalat med knorr dressing

Kartoffelsalat med knorr dressingKartoffelsalat med knorr dressing. En lidt anderledes måde at lave kartoffelsalt, men en hurtig genvej til hjemmelavet kartoffelsalat. Knorr dressing mix indeholder i alt 280 kalorier per 100 gram. Du kan tilsætte ekstra ingredienser som fx. radisser, agurk, friske krydderurter osv. Derved nedsættes kalorie indholdet.
I denne kartoffelsalat med knorr dressing er der pr 100 g 82,7 kcal og ca. 281 kcal pr potion der er basseret til 4 personer.

Kartoffelsalat kan laves på uendeligt mange måder og hvert køkken har sin egen version. Der er stor forskel på, hjemmelavet eller købe kartoffelsalat. Både i forhold til smag og kalorieindhold. Du kan ofte spare en del kalorier ved at lave den selv. Du kan sagtens bevare en god smag, selvom du sænker kalorieindholdet. Tricket er at finde en saks og gå en tur i krydderurter bedet og finde nogle gode krydderurter, som du kan lide.

Typisk er der mellem 130-200 kcal pr. 100 g i en købt variant, hvorimod du selv kan lave en velsmagende kartoffelsalat på 80-100 kcal pr. 100 g. Typisk spiser man mellem 200-300 g kartoffelsalat til aften, og i en færdig købt varianten af kartoffelsalat er der mange kalorier.
Her får du min opskrift på en hurtig genvej til kartoffelsalt. Har du en rest kartofler fra dagen før er det hurtigt, at lave kartoffelsalt.
Du kan også vælge den kartoffelsalat, du kan lide hjemmelavet eller ej, og er den med et højt kalorieindhold, kan du spise en mindre portion af den. – “Alt med måde“, og i moderate mængder 😉

Inspiration: Pastasalat med laks – sund og nem

Kartoffelsalat med knorr dressing

Kartoffelsalat med knorr dressing

Udskriv Pin Rate
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 1 brev knoor græsk dressing mix
  • 2,5 dl ymer
  • 2,5 dl cremfraiche 9%
  • 600 g kartofler
  • 100 g forårsløg
  • 1 rødpeberfrugt

Sådan gør du

  • Bland dressing mix med cremfraiche og ymer.
  • Vend kartoflerne, fint snittet forårsløg og rød peber i dressing mix.
Følg bloggen på Instagram@rapsinedk og tag #diannasopskrifterdk evt. hvis du bruger opskriften
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering