Follow:

Om dianna.dk

dianna.dk Velkommen til dianna.dk. Jeg er en årgang 1976 og bor sammen med min kæreste Dennis. Er oprindelig fra Østjylland, men bor i en lille by nær Sorø. Bor på landet med skoven som nabo og dyrliv i haven. – Det er ren balsam for sjælen.

dianna.dk

dianna.dk er mit fristed, hvor jeg blogger om mine tanker, kreative sysler, fotografering, hverdagslivet, anmeldelser af produkter mm.
Min blog er oprettet for familie, venner eller andre der syntes det er spændende, at følge med i min hverdag. Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor blog.
 
 

Job & uddannelse

Blev i 2016 uddannet sundhedscoach med en bachelorgrad i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø. Min fritid bruger jeg med min kæreste eller er kreativ med mit kamera, eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde at koble af fra hverdagen og samle energi.
Opskrifterne udgiver jeg på min opskriftside “Diannasopskrifter.” Hvor du kan finde inspiration til nemme og overskuelige opskrifter. Da jeg mener det skal være nemt og simpelt, at lave sund mad i en travl hverdag.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et samarbejde med brands, eller virksomheder. Jeg skriver kun blogindlæg om produkter jeg kan stå inde for, som passer til bloggens indhold. Alle sponsorerede indlæg vil være tydeligt markeret, hvilket vil fremgå nederst i indlægget. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder. Holdninger er mine egne.
Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide. Du kan sende en mail til mig HER – Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i bunden af min blog.

Share: