Aftensmad, Frokost, Madpakke

Pizzasandwich med salat.

PizzasandwichPizzasandwich er lige noget for dig, der både elsker pizza og en god sandwich. Her er de to nemlig kombineret perfekt, og tilmed fyldt med salat. Så bliver det næsten ikke bedre.

Pizzasandwich er lækkert og dejen laves på samme måde, som når man laver pizzaer. Inden bagning foldes dejen og lukkes sammen. Man kan putte ost i inden pizzaerne kommes i ovnen. Det gør at pizza-sandwichen bliver lidt mere snasket indeni, og så smager det ekstra godt med den smeltede ost. Efter bagning skæres pizzaen op og fyldes med grøntsager, kød og dressing.
Pizza sandwichen kan også fyldes med tomat, kogte spaghettier og kødsovs. De kan godt laves med en færdigkøbt dej, hvis du ikke har tiden til at lave pizzadej fra brunden. Men foretrækker at lave dem fra bunden.

Har du nogen til overs kan du evt. bruge dem til frokost dagen efter. Det blot, at lune brødene og komme fyld i. Brødene bliver næsten som nybagte igen.

Brug en pizzasten
Du kan evt. bage din pizza eller pizzasandwitch på en bagesten. En bagesten, ovnsten eller pizzasten er en tykkere skive af sten. Som anvendes i ovne og giver lidt det samme konsistens som, hvis det var bagt i en stenovn. Det giver en dejlig sprød pizza. Har du ikke en bagesten, kan du blot bage dem på en bageplade.

Inspiration: Mini pizza med durummel

Pizzasandwich

Pizzasandwich med salat

Udskriv Pin Rate
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 3 dl koldt vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. havsalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g Tipo 00 eller manitoba hvedemel
  • 170-180 g revet mozzarella

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, salt og olivenolie.
  • Tilsæt melet lidt af gangen og rør det hele godt sammen.
  • Dejen skal æltes, til den er helt glat og ensartet.
  • Sæt dejen til at hæve i 45 minutter med husholdningfilm eller en frysepose over skålen.
  • Del dejen i 4 dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen.
  • Rul hver klump dej ud til en rund pizza på cirka 25 cm. i diameter.
  • Fordel osten på halvdelen af hver pizza og luk den.
  • Tryk kanten godt sammen, så pizzaen lukkes til.
  • Læg de lukkede pizzaer på to plader med bagepapir.
  • Bagetid: 15-17 minutter ved 225 grader varmluft.
  • Skær pizzaerne op langs den runde del og fyld dem med grøntsager, kød og dressing.
Følg bloggen på Instagram@rapsinedk og tag #diannasopskrifterdk evt. hvis du bruger opskriften
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering