Hverdagslivet, Sundhed & træning

Startet på fitness igen

fitness Er startet på fitness igen. I december 18 fik jeg en arbejdsskade på rygsøjlen og den kiggede frem igen i forår 2019.
Jeg blev henvist til en fys, hvor jeg fik nogle behandlinger og øvelser jeg skulle lave her hjemme.
Efter at have gået 1-2 måender hos en fys fik jeg tilbudet om at gå til fys to fitness. Dvs. min fys lavede et trænings program til mig ud fra min skade og holder øje med min skade ikke bliver forværret.

Jeg træner 3 gange om ugen og på hviledage har jeg træning her hjemme. Det skønt at være afsted igen til træning og man har det godt med sig selv bag efter. Jeg træner kun 3 gange om ugen, da jeg ikke har dyrket fitness i godt 10 år og da mit mål ikke er vægttab, men at udfordre kroppen og se, at den blive stærk igen er der ingen grund til at hastværk.
Derfor startede jeg stille op for, at vende min krop til træning igen. Fokuset er opbygning af muskelmasse og få en stærk krop. Kunsten er at finde en rytme til mit fitness, så det passer ind i den uge jeg arbejder nat.

FITNESS IS NOT JUST ABOUT Losing Weight! – It’s about gaining strength and confidence!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply