Follow:
Anmeldelse, Shopping

Vagabond Anna støvler

Disse støvler fik jeg for ca. 14 dage siden, og vil lige vise dem frem her på bloggen, hvis andre skulle være interesseret i dem.
Jeg har i et stykke tid ledt efter nogle lækre støvler der ville passe godt til en nederdel eller et par stramme jeans.
Denne type støvle som disse, med en skafthøjde på 41 cm, hvor skaftet går til lige under knæet, er gode til en feminin nederdel eller et par stramme jeans. Hvis det skal være en mere afslappet måde at bruge dine støvler vil en tunika, der er forholdsvis kort, så den stopper over knæet være perfekt til disse støvler.

Hos Footway fandt jeg disse lækre støvler af mærket Vagabond Anna og er ikke et mærke jeg kender, men syntes støvlerne var lige mig, så gav dem en chance. Støvlerne har ikke en mønstret sål, og har derfor ikke et godt vejgreb, men det gør dem ikke ringere af den grund. Støvlerne er let foret med bomuld og uden lynlås i siderne, men har elastik bagpå. Støvlerne har en høj hæl på ca. 7,5 cm og er supper dejlige at gå med og vil være gode for de af jer, der af forskelige årsager ikke kan gå med høje og tynde hæle. Da støvlerne er af læder vil jeg anbefale løbende pleje med naturlige plejemidler til imprægnering, da det gør læderet blødt og flot, forlængere levetiden på dine støvler.

Modtaget af Footway som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.

Previous Post Next Post

Andre relaterede indlæg

No Comments

Leave a Reply